Strona główna > Privacy Policy

Polityka Prywatności

1. WSTĘP
Witamy w ONMARK AS.
ONMARK AS („nas”, „my” lub „nasz”) obsługuje allgambling.com (zwaną dalej „Usługą”).
Nasza polityka prywatności reguluje Twoją wizytę na allgambling.com i wyjaśnia, w jaki sposób zbieramy, chronimy i ujawniamy informacje wynikające z korzystania z naszych usług.
Wykorzystujemy Twoje dane do oferowania i ulepszania usługi. Korzystając z Usługi, zgadzasz się na zbieranie i wykorzystywanie informacji zgodnie z niniejszą polityką. O ile nie określono inaczej w niniejszej Polityce Prywatności, terminy użyte w niniejszej Polityce Prywatności mają takie samo znaczenie jak w naszym Regulaminie.
Nasze warunki („warunki”) regulują korzystanie z naszych usług i wraz z polityką prywatności stanowią twoją umowę z nami („umowa”).

2. DEFINICJE
USŁUGA oznacza stronę internetową allgambling.com, której operatorem jest ONMARK AS.
DANE OSOBOWE oznaczają dane dotyczące żyjącej osoby, które można zidentyfikować na podstawie tych danych (lub na podstawie tych i innych informacji, które są w naszym posiadaniu lub mogą wejść w nasze posiadanie).
DANE UŻYTKOWANIA to dane, które są zbierane automatycznie, generowane za pomocą Usługi lub z samej Infrastruktury Usługi (na przykład czas trwania wizyty na stronie).
COOKIES to małe pliki przechowywane na Twoim urządzeniu (komputerze lub urządzeniu mobilnym).
KONTROLA DANYCH oznacza osobę fizyczną lub prawną, która (samodzielnie lub wspólnie lub wspólnie z innymi osobami) ustala cel i sposób przetwarzania danych osobowych. W związku z niniejszym oświadczeniem o ochronie prywatności jesteśmy odpowiedzialni za Twoje dane.
PRZETWARZAJĄCY DANYCH (LUB USŁUGODAWCY) oznacza każdą osobę fizyczną lub prawną, która przetwarza dane w imieniu administratora danych. Możemy korzystać z usług różnych usługodawców, aby efektywniej przetwarzać Twoje dane.
PODMIOT DANYCH to każda żyjąca osoba, której dotyczą dane osobowe.
UŻYTKOWNIK to osoba, która korzysta z naszego serwisu. Użytkownik odpowiada zarejestrowanej osobie, której podlegają dane osobowe.

3. ZBIERANIE I WYKORZYSTYWANIE INFORMACJI
Zbieramy kilka różnych rodzajów informacji w różnych celach, aby oferować i ulepszać nasze usługi.

4. RODZAJE ZBIERANYCH DANYCH
INFORMACJE OSOBISTE
Kiedy korzystasz z naszej usługi, możemy poprosić Cię o podanie nam danych osobowych, które mogą być użyte do skontaktowania się z Tobą lub zidentyfikowania Ciebie („Dane Osobowe”). Informacje umożliwiające identyfikację osoby mogą obejmować między innymi:
0.1. Adres e-mail
0.2. Imię i nazwisko
0.3. Numer telefonu
0,4. Adres, kraj, województwo, prowincja, kod pocztowy, miasto
0,5. Pliki cookie i dane dotyczące użytkowania
Możemy wykorzystywać Twoje dane osobowe, aby kontaktować się z Tobą za pomocą biuletynów, materiałów marketingowych lub marketingowych oraz innych informacji, które mogą Cię zainteresować. Możesz zdecydować się na otrzymywanie od nas wszystkich lub wszystkich tych komunikatów, klikając łącze subskrypcji.

UŻYWAJ DANYCH
Możemy również zbierać informacje, które Twoja przeglądarka wysyła, gdy odwiedzasz naszą usługę lub uzyskujesz dostęp do usługi za pośrednictwem lub za pośrednictwem dowolnego urządzenia („Dane o użytkowaniu”).
Te dane dotyczące użytkowania mogą obejmować takie informacje, jak adres IP komputera (np. adres IP), typ przeglądarki, usługa przeglądarki, strony odwiedzanej usługi, godzina i data wizyty, czas spędzony na tych stronach, unikalne identyfikatory urządzeń i inne dane diagnostyczne.
Gdy uzyskujesz dostęp do usługi za pomocą urządzenia, te dane o użytkowaniu mogą obejmować takie informacje, jak typ używanego urządzenia, unikalny identyfikator urządzenia, adres IP urządzenia, system operacyjny urządzenia, typ używanej przeglądarki, unikalne identyfikatory urządzeń i inne dane diagnostyczne.

ŚLEDZENIE DANYCH COOKIES
Używamy plików cookie i podobnych technologii śledzenia, aby śledzić aktywność naszego serwisu i posiadamy pewne informacje.
Pliki cookie to pliki z niewielką ilością danych, które mogą zawierać anonimowy unikalny identyfikator. Pliki cookie są wysyłane do Twojej przeglądarki ze strony internetowej i przechowywane na Twoim urządzeniu. Inne technologie śledzenia są również wykorzystywane jako sygnały nawigacyjne, kody i skrypty do zbierania i śledzenia informacji oraz do ulepszania i analizowania naszych usług.
Możesz poprosić przeglądarkę, aby odrzuciła wszystkie pliki cookie lub wskazała, kiedy plik cookie jest wysyłany. Jeśli jednak nie zaakceptujesz plików cookie, możesz nie być w stanie korzystać z żadnej części naszego serwisu.
Przykłady plików cookie, których używamy:
0.1. Pliki cookie sesji: używamy plików cookie sesji do obsługi naszej usługi.
0.2. Pliki cookie preferencji: używamy plików cookie preferencji, aby zapamiętać Twoje preferencje i różne ustawienia.
0.3. Pliki cookie bezpieczeństwa: używamy plików cookie bezpieczeństwa do celów bezpieczeństwa.
0,4. Reklamowe pliki cookie: Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania reklam, które mogą być odpowiednie dla Ciebie i Twoich zainteresowań.

INNE DANE
Korzystając z naszej usługi, możemy również zbierać następujące informacje: płeć, wiek, data urodzenia, miejsce urodzenia, dane paszportowe, obywatelstwo, rejestry

telefon w miejscu zamieszkania i rzeczywistym adresie, numer telefonu (praca, komórka), szczegóły dokumentów dotyczących wykształcenia, kwalifikacji, szkolenia zawodowego, umowy o pracę, umowy NDA, w

informacje o premiach i odszkodowaniach, informacje o stanie cywilnym, członkach rodziny, numerze PESEL (lub innej identyfikacji podatnika), lokalizacji biura i inne dane.

5. WYKORZYSTANIE DANYCH
ONMARK AS wykorzystuje zebrane dane do różnych celów:
0.1. oferować i utrzymywać nasze usługi;
0.2. aby powiadomić Cię o zmianach w naszym serwisie;
0.3. aby umożliwić Ci udział w interaktywnych funkcjach naszego serwisu, gdy zdecydujesz się to zrobić; 0,4. zapewnienie obsługi klienta;
0,5. do zbierania analiz lub cennych informacji, abyśmy mogli ulepszać nasze usługi; 0,6. do monitorowania korzystania z naszej usługi;
0,7. wykrywanie, zapobieganie i rozwiązywanie problemów technicznych;
0,8. aby zrealizować jakikolwiek inny cel, który mu przypiszesz;
0,9. do wykonywania naszych zobowiązań i egzekwowania naszych praw w wyniku wszelkich umów zawartych między Tobą a nami, w tym dotyczących fakturowania i windykacji;
0,10. aby przekazywać Ci alerty dotyczące Twojego konta i / lub subskrypcji, w tym alerty o wygaśnięciu i odnowieniu, instrukcje e-mail itp .;
0,11. aby dostarczać Ci wiadomości, oferty specjalne i ogólne informacje o innych oferowanych przez nas towarach, usługach i wydarzeniach, które są podobne do tych, które już kupiłeś lub o które prosiłeś, chyba że zdecydowałeś się nie otrzymywać takich informacji;
0,12. w jakikolwiek inny sposób, jaki możemy opisać podczas przekazywania informacji;
0,13. w jakimkolwiek innym celu za Twoją zgodą.

6. ZACHOWANIE DANYCH
Przechowujemy Twoje dane osobowe tylko tak długo, jak jest to konieczne do celów opisanych w niniejszym oświadczeniu o ochronie prywatności. Będziemy przechowywać i wykorzystywać Twoje dane osobowe w zakresie niezbędnym do wypełnienia naszych zobowiązań prawnych (na przykład, jeśli jesteśmy zobowiązani do zachowania Twoich danych w celu zachowania zgodności z obowiązującymi przepisami), rozstrzygania sporów i egzekwowania naszych umów prawnych i wytycznych.
Będziemy również przechowywać dane dotyczące użytkowania do celów analizy wewnętrznej. Dane dotyczące użytkowania są zwykle przechowywane przez krótszy okres, z wyjątkiem sytuacji, gdy dane te są wykorzystywane do wzmocnienia bezpieczeństwa lub poprawy funkcjonalności naszego serwisu lub jesteśmy prawnie zobowiązani do przechowywania tych danych przez dłuższy czas.

7. PRZESYŁANIE DANYCH
Twoje informacje, w tym dane osobowe, mogą być przekazywane i przechowywane na komputerach poza stanem, prowincją, krajem lub inną jurysdykcją stanową, w której przepisy dotyczące prywatności mogą różnić się od przepisów obowiązujących w Twojej jurysdykcji.
Jeśli przebywasz poza Norwegią i zdecydujesz się przekazać nam informacje, pamiętaj, że przekazujemy dane, w tym dane osobowe, do Norwegii i tam je przetwarzamy.
Twoja zgoda na niniejszą Politykę prywatności, a następnie złożenie takich informacji oznacza Twoją zgodę na to przeniesienie.
ONMARK AS podejmie wszelkie niezbędne kroki, aby zapewnić, że Twoje dane są przetwarzane w sposób bezpieczny i zgodny z niniejszą polityką prywatności oraz że żadne przekazywanie Twoich danych osobowych nie będzie miało miejsca do organizacji lub kraju, o ile nie zostaną zastosowane odpowiednie kontrole. w tym bezpieczeństwo Twoich danych i innych danych osobowych.

8. INFORMACJE O DANYCH
Możemy ujawnić dane osobowe, które zbieramy lub które podajesz:

0.1. TRANSAKCJA BIZNESOWA.
Jeśli my lub nasze spółki zależne jesteśmy zaangażowani w fuzję, przejęcie lub sprzedaż aktywów, Twoje dane osobowe mogą zostać przekazane.

0.2. INNE PRZYPADKI. MOŻEMY RÓWNIEŻ ZGŁOŚĆ TWOJE INFORMACJE:
0.2.1. naszym spółkom zależnym i stowarzyszonym;
0.2.2. wykonawcom, usługodawcom i innym stronom trzecim, z których korzystamy w celu wspierania naszej działalności; 0.2.3. aby spełnić cel, któremu go powierzasz;
0.2.4. w celu umieszczenia logo firmy na naszej stronie internetowej;
0.2.5. w jakimkolwiek innym celu ujawnionym przez nas, gdy podajesz informacje;
0.2.6. za Twoją zgodą w innych przypadkach;
0.2.7. jeśli uważamy, że ujawnienie jest konieczne lub właściwe w celu ochrony praw, własności lub bezpieczeństwa firmy, naszych klientów lub innych osób.

9. BEZPIECZEŃSTWO DANYCH
Bezpieczeństwo Twoich danych jest dla nas ważne, ale pamiętaj, że żadna metoda transmisji przez Internet ani metoda elektronicznego przechowywania nie jest w 100% bezpieczna. Chociaż staramy się stosować komercyjnie akceptowalne środki ochrony Twoich danych osobowych, nie możemy zagwarantować ich całkowitego bezpieczeństwa.

10. TWOJE PRAWA DO OCHRONY DANYCH W RAMACH OGÓLNEGO ROZPORZĄDZENIA O OCHRONIE DANYCH (RODO)
Jeśli mieszkasz w UE (UE) i Europejskim Obszarze Gospodarczym (EOG), masz określone prawa do prywatności objęte RODO.
Staramy się podejmować rozsądne kroki, aby umożliwić Ci poprawienie, zmianę, usunięcie lub ograniczenie wykorzystania Twoich danych osobowych.
Jeśli chcesz być informowany o tym, jakie dane osobowe posiadamy o Tobie i jeśli chcesz, aby zostały usunięte z naszych systemów, napisz do nas na adres post@allgambling.com.
W pewnych okolicznościach masz następujące polityki prywatności

prawa:
0.1. prawo dostępu, aktualizacji lub usunięcia informacji, które posiadamy o Tobie;
0.2. prawo do sprostowania. Masz prawo do poprawienia swoich danych, jeśli te informacje są niedokładne lub niekompletne;
0.3. prawo do protestu. Masz prawo sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych;

0,4. prawo do ograniczenia. Masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli przetwarzanie Twoich danych osobowych;
0,5. prawo do przenoszenia danych. Masz prawo otrzymać kopię swoich danych osobowych w ustrukturyzowanym, nadającym się do odczytu maszynowego i często używanym formacie;
0,6. prawo do wycofania zgody. Masz również prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie, gdy ufamy Twojej zgodzie na przetwarzanie Twoich danych osobowych;
Pamiętaj, że możemy poprosić Cię o zweryfikowanie Twojej tożsamości przed udzieleniem odpowiedzi na takie prośby.
Należy pamiętać, że bez niezbędnych danych możemy nie być w stanie świadczyć usług.
Masz prawo złożyć skargę do Norweskiego Urzędu Ochrony Danych w związku z gromadzeniem i wykorzystywaniem Twoich danych osobowych. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z lokalnym organem ochrony danych w Europejskim Obszarze Gospodarczym (EOG).

11. TWOJE PRAWA DO OCHRONY DANYCH WYNIKAJĄCE Z PRAWA O OCHRONIE ŻYCIA KALIFORNIA (CALOPPA)
CalOPPA to pierwsze prawo stanowe w kraju, które wymaga od komercyjnych witryn i usług internetowych zamieszczania polityki prywatności. Zakres prawa wykracza daleko poza Kalifornię i wymaga, aby osoba lub firma w Stanach Zjednoczonych (i wyimaginowanym świecie), która prowadzi strony internetowe zbierające dane osobowe od konsumentów w Kalifornii, zamieściła na stronie wyraźną politykę prywatności z dokładnymi zebranymi informacjami oraz osób, którym jest on udostępniany, oraz przestrzegania niniejszej polityki.
Zgodnie z CalOPPA akceptujemy:
0.1. użytkownicy mogą odwiedzać naszą stronę anonimowo;
0.2. nasza polityka prywatności zawiera słowo „prywatność” i można ją łatwo znaleźć na stronie internetowej naszej witryny;
0.3. użytkownicy zostaną powiadomieni o zmianach w polityce prywatności na stronie polityki prywatności;
0,4. użytkownicy mogą zmienić swoje dane osobowe, wysyłając nam wiadomość e-mail na adres post@allgambling.com.
Nasze wytyczne „Nie przestrzegaj”:
Szanujemy sygnały Do Not Track i nie śledzimy roślinnych plików cookie ani nie używamy reklam, gdy działa mechanizm przeglądarki Do Not Track. Nie śledź to preferencja, którą możesz ustawić w swojej przeglądarce, aby informować strony internetowe, że nie chcesz być śledzony.
Możesz włączyć lub wyłączyć opcję Nie śledź, przechodząc do strony Ustawienia lub Ustawienia w przeglądarce.

12. TWOJE PRAWA DO OCHRONY DANYCH W RAMACH PRAWA PRYWATNOŚCI KONSUMENTÓW KALIFORNIA (CCPA)
Jeśli mieszkasz w Kalifornii, masz prawo dowiedzieć się, jakie dane o Tobie zbieramy, poprosić o usunięcie Twoich danych i nie sprzedawać (udostępniać) ich. Aby skorzystać ze swoich praw do prywatności, możesz złożyć określone żądania i poprosić nas:
0.1. Jakie dane osobowe posiadamy o Tobie. Jeśli złożysz taką prośbę, skontaktujemy się z Tobą:
0.0.1. Kategorie danych osobowych, które zebraliśmy o Tobie.
0.0.2. Kategorie źródeł, z których zbieramy Twoje dane osobowe.
0.0.3. Biznesowy lub komercyjny cel zbierania lub sprzedaży danych osobowych. 0.0.4. Kategorie stron trzecich, którym udostępniamy dane osobowe.
0.0.5. Konkretne dane osobowe, które zebraliśmy o Tobie.
0.0.6. Lista kategorii danych osobowych, które sprzedaliśmy, wraz z kategorią wszystkich innych firm, którym je sprzedaliśmy. Jeśli nie sprzedaliśmy Twoich danych osobowych, poinformujemy Cię o tym.
0.0.07. Lista kategorii danych osobowych, które udostępniliśmy w celach biznesowych, wraz z kategorią innych firm, którym je udostępniliśmy. Pamiętaj, że masz prawo poprosić nas o podanie tych informacji maksymalnie dwa razy w ciągu kolejnych dwunastu miesięcy. Zwracając się o to żądanie, podane informacje mogą być ograniczone do danych osobowych, które zebraliśmy o Tobie w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
0.2. Aby usunąć swoje dane osobowe. Jeśli złożysz taką prośbę, usuniemy Twoje dane osobowe, które posiadamy od daty Twojej prośby, z naszych rejestrów i będziemy wymagać od wszystkich usługodawców, aby zrobili to samo. W niektórych przypadkach usunięcie można osiągnąć poprzez deidentyfikację informacji. Jeśli zdecydujesz się usunąć swoje dane osobowe, możesz nie być w stanie korzystać z niektórych funkcji, które wymagają do działania Twoich danych osobowych.
0.3. Aby przestać sprzedawać swoje dane osobowe. Nie sprzedajemy ani nie wypożyczamy danych osobowych stronom trzecim w żadnym celu. Nie sprzedajemy Twoich danych osobowych do oceny finansowej. Jednak w niektórych okolicznościach przekazanie danych osobowych stronie trzeciej lub naszej rodzinie firm bez wynagrodzenia finansowego może zostać uznane za „sprzedaż” zgodnie z prawem stanu Kalifornia. Jesteś tym jedynym

właścicielem Twoich danych osobowych i może w każdej chwili zażądać ich ujawnienia lub usunięcia.
Jeśli złożysz wniosek o zaprzestanie sprzedaży swoich danych osobowych, przestaniemy dokonywać takich transferów.
Pamiętaj, że jeśli poprosisz nas o usunięcie lub zaprzestanie sprzedaży Twoich danych, może to wpłynąć na Twoje doświadczenia z nami i możesz nie być w stanie uczestniczyć w niektórych programach lub usługach członkowskich, które wymagają korzystania z Twojej osoby.

informacje, które powinny działać. Ale w żadnym wypadku nie będziemy dyskryminować Cię w korzystaniu z Twoich praw.
Aby skorzystać z opisanych powyżej praw do ochrony danych w Kalifornii, wyślij wiadomość e-mail na adres: post@allgambling.com.
Twoje prawa do prywatności, opisane powyżej, są objęte CCPA, skrótem od California Consumer Privacy Act. Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź oficjalną stronę California Legislative Information. CCPA wszedł w życie 01.01.2020.

13. USŁUGODAWCY
Możemy zatrudniać firmy i osoby trzecie w celu usprawnienia naszych usług („Usługodawcy”), oferowania usług w naszym imieniu, świadczenia usług związanych z usługami lub pomocy w analizie sposobu korzystania z naszej usługi.
Te osoby trzecie mają dostęp do Twoich danych osobowych wyłącznie w celu wykonywania tych zadań w naszym imieniu i są zobowiązane do nieujawniania ich ani nie wykorzystywania w żadnym innym celu.

14. ANALITYCZNE
Możemy korzystać z usług dostawców zewnętrznych w celu monitorowania i analizowania korzystania z naszej usługi.

15. NARZĘDZIA CI/CD
Możemy korzystać z usług zewnętrznych dostawców w celu zautomatyzowania procesu rozwoju naszej usługi.

16. REKLAMA
Możemy korzystać z usług dostawców zewnętrznych w celu wyświetlania reklam w celu wsparcia i utrzymania naszej usługi.

17. WYMAGANY REMARKETING
Możemy korzystać z usług remarketingowych w celu reklamowania się w witrynach stron trzecich po odwiedzeniu naszego serwisu. My i nasi zewnętrzni dostawcy używamy plików cookie do informowania, optymalizacji i wyświetlania reklam na podstawie poprzednich wizyt w naszym serwisie.

18. LINKI DO INNYCH MIEJSC
Nasz serwis może zawierać linki do innych stron internetowych, które nie są przez nas obsługiwane. Jeśli klikniesz na link strony trzeciej, zostaniesz przekierowany do strony internetowej strony trzeciej. Gorąco zachęcamy do zapoznania się z polityką prywatności każdej odwiedzanej witryny.
Nie mamy kontroli nad treścią, polityką prywatności ani praktykami witryn lub usług stron trzecich i nie ponosimy za nie odpowiedzialności.
Na przykład przedstawiona w zarysie polityka prywatności została stworzona za pomocą PolicyMaker.io, bezpłatnego narzędzia, które pomaga tworzyć wysokiej jakości dokumenty prawne. . Generowanie polityki prywatności PolicyMaker to przyjazne dla użytkownika narzędzie do tworzenia polityki prywatności dla Twojego bloga, strony internetowej, sklepu internetowego lub aplikacji mobilnej.

19. PRYWATNOŚĆ DZIECI
Z naszych usług nie mogą korzystać dzieci poniżej 18 roku życia („Dzieci” lub „Dzieci”).
Nie gromadzimy świadomie danych osobowych od dzieci poniżej 18 roku życia. Jeśli dowiesz się, że dziecko przekazało nam dane osobowe, skontaktuj się z nami. Jeśli dowiemy się, że zebraliśmy dane osobowe od dzieci bez potwierdzenia zgody rodziców, podejmiemy kroki w celu usunięcia tych informacji z naszych serwerów.

20. ZMIANY W NINIEJSZEJ POLITYCE OSOBISTEJ
Od czasu do czasu możemy aktualizować naszą politykę prywatności. Powiadomimy Cię o zmianach, publikując nową politykę prywatności na tej stronie.
Powiadomimy Cię e-mailem i / lub wyraźnym powiadomieniem o naszej usłudze, zanim zmiana wejdzie w życie i zaktualizujemy „Datę wejścia w życie” u góry niniejszej Polityki prywatności.
Zaleca się okresowe przeglądanie niniejszego oświadczenia o ochronie prywatności pod kątem wszelkich zmian. Zmiany w niniejszym oświadczeniu o ochronie prywatności obowiązują, gdy zostaną opublikowane na tej stronie.

21. SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące niniejszego oświadczenia o ochronie prywatności, możesz skontaktować się z nami pod adresem e-mail: post@onmark.no.